Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Velikonoční ateliér Integrovaného centra sociálních služeb Jihlava

/
/
/
609 Zobrazení



Od pondělí 29. března do středy 31. března se bude premiérově konat v areálu Integrovaného centra sociálních služeb Jihlava Velikonoční ateliér. Na akci budou prezentovány výrobky klientů denního stacionáře na Žižkově ulici a domova pro seniory Lesnov. Hosté akce si je budou moci nejen prohlédnout, ale také zakoupit.

Výrobky připravené na Velikonočním ateliéru byly vytvořeny v rámci aktivizace. O práci s přírodními materiály, keramickou hlínou a textilními materiály je mezi klienty zájem, a je pravidelně zařazována do pestré nabídky aktivit, jak na denním stacionáři, tak v domově pro seniory na Lesnově.
Věříme, že o akci bude zájem, stejně, jako o Vánoční ateliér, na který za tři dny zavítaly desítky hostů. Cílem akce je především ocenění a podporu práce klientů organizace, kteří již více, než rok žijí dle nastavených mimořádných opatření.
Integrované centrum sociální služeb Jihlava poskytuje čtyři registrované sociální služby – pečovatelskou službu, denní stacionář, odlehčovací službu a domov pro seniory. A dále domácí zdravotní péči. O nabízené služby je rok od roku větší zájem.

  • Facebook
  • Twitter