Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Veletrh firem JOBSTART po dvanácté na Vysoké škole polytechnické v Jihlavě

/
/
/
312 Zobrazení



Ve dnech 21. až 23. listopadu proběhne na Vysoké škole polytechnické Jihlava (VŠPJ) dvanáctý ročník veletrhu pracovních příležitostí a praxí pro studenty, absolventy, zaměstnance a přátele školy. Veletrh se bude konat ve Výukovém centru VŠPJ na adrese Tolstého 16, 586 01 Jihlava a jeho přilehlých prostorách od 9.30 do 17.00.

Vždy v čase od 9.30 do 14.00 se můžete těšit na nabídky od vystavovatelů, odpolední program je pak věnován odborným přednáškám se zaměření na rozvoj profesních dovedností.

První den veletrhu se představí zaměstnavatelé společností, které jsou vhodné pro studenty a absolventy Katedry ekonomických studií a Katedry cestovního ruchu. Další den mohou využít svou šanci studenti a absolventi Katedry zdravotnických studií a Katedry sociální práce. V posledním čtvrtečním dni dorazí zaměstnavatelé vhodní pro studenty a absolventy Katedry technických studií.
Nabídka bude opravdu pestrá, protože svou účast na veletrhu potvrdilo více než padesát vystavovatelů z celé České republiky působících v různých odvětvích na trhu.
Cílem veletrhu je umožnit studentům a absolventům školy osobní setkání se zaměstnavateli za účelem navázání spolupráce, získání praxe, stáže, brigády nebo pracovního uplatnění. Jedná se o unikátní příležitost propojení studentů a absolventů se zástupci zaměstnavatelů v kontextu přípravy vstupu na pracovní trh, přípravy na pracovní pohovory, získání nových poznatků a zkušeností o průběhu zaměstnání.
Studenti zde mohou také navázat spolupráci se zaměstnavateli ve vedení závěrečných prací i jiných odborných prací. Nedílnou součástí veletrhu je i bohatý program, který zajišťují zástupci jednotlivých kateder a oddělení vysoké školy, dále komentované prohlídky, diskusní skupiny a seznámení s poskytovanými službami Vysoké školy polytechnické Jihlava.
Návštěvníci se mohou těšit na ochutnávku kariérového poradenství a koučování, získat nabídku na studium či práci v zahraničí, nebo si otestovat své znalosti anglického jazyka.
Většina vystavovatelů je také připravena pomoci studentům a absolventům s přípravou na pracovní pohovor, poradit s úpravou životopisu, sdělit tipy, jak uspět u výběrových řízení i poradit v pracovně-právní oblasti.

  • Facebook
  • Twitter