Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Skvělý stolní tenis v Havlíčkově Brodě

/
/
/
548 Zobrazení



Byl to svátek stolního tenisu! Po roce do Havlíčkova Brodu zavítal špičkový evropský klub. Borussii Düsseldorf následoval další německý gigant – TTC Neu Ulm. V sestavě trenéra Dmitrije Mazunova poutali největší pozornost Dimitrij Ovtcharov a Truls Möregardh, kteří společně Maximem Grebněvem nadchli vyprodaný Kulturní dům Ostrov. Utkání Ligy mistrů se místy proměnilo v exhibici stolního tenisu, více než tisícovka diváků si dlouho očekávaný zápas v elektrizující atmosféře užívala. Fanouškům ani moc nevadilo, že domácí HB Ostrov Havlíčkův Brod s německým gigantem prohrál hladce 0:3.

TTC Neu Ulm, který má pro letošní sezonu jediný cíl a tím je získat pohár pro vítěze Ligy mistrů, začal zápas s HB Ostrov pěkně zostra. Úvodní dvouhru měl na starosti Dimitrij Ovtcharov. Pavel Širuček s ním držek rok, hlavně v prvním setu, který prohrál těsně 10:12. Pak se ale prosadil dvanáctý hráč světa, jenž s přehledem získal první bod TTC Neu Ulm. Druhá partie večera měla podobný průběh. David Reitšpies zlobil vicemistra světa Švéda Trulse Möregardha také jen v první sadě. Zbytek zápasu už byl v režii jedenadvacetiletého stolního tenisty TTC Neu Ulm.

Elektrizující atmosféra vyprodaného Kulturního domu Ostrov

Ani Maxim Grebněv nechtěl za svými hvězdnými spoluhráči zaostat. V souboji s Tomášem Treglerem měl i trochu štěstí, když koncovku druhého setu vyhrál 12:10. Další komplikace už mladý Rus nepřipustil a zpečetil výhru špičkového německého nad HB Ostrov v poměru 3:0. Diváci si ve vyprodaném sále Kulturního domu Ostrov zápas s borci světového kalibru užívali. Hráči TTC Neu Ulm pak neváhali a ochotně rozdávali vzácné podpisy na autogramiádě!

O podpisy Ovtcharova, Möregardha či Grebněva byl mezi fanoušky obrovský zájem…

Další utkání v Lize mistrů sehrají stolní tenisté HB Ostrov již tuto neděli 19. listopadu, kdy se od 19.00 představí v hale TTC Neu Ulm.

Liga mistrů ve stolním tenise 2023/2024

2. fáze – skupina B

HB Ostrov Havlíčkův Brod – TTC Neu Ulm 0:3
Pavel ŠIRUČEK – Dimitrij Ovtcharov 0:3 (-10, -6, -5), David REIŠPIES – Truls Möregárdh 0:3 (-10, -6, -6), Tomáš TREGLER – Maxim Grebněv 0:3 (7, -10, -8).

Kompletní informace o Lize mistrů ve stolním tenise najdete zde: https://www.ettu.org/en/events/european-champions-league-men/schedule-results/

Foto: Jaroslav LOSKOT

  • Facebook
  • Twitter