Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vedení brodské radnice poděkovalo dlouholetému řediteli domu dětí

/
/
/
715 Zobrazení



Vedení havlíčkobrodské radnice přijalo v pondělí 31. května bývalého ředitele AZ Centra Havlíčkův Brod Miloše Kejklíčka. Radní mu poděkovali za jeho práci.

„Chodil jsem na základní školu na Rubešovo náměstí. Po absolvování gymnázia jsem se dostal poněkud složitě na Pedagogickou fakultu v Ústí nad Labem. Pak jsem se vrátil shodou okolností na ZŠ Rubešovo náměstí, kde jsem učil a později se stal ředitelem. Pár let před zánikem této školy jsem se stal ředitelem Domu dětí v Aleji, který byl zřizován Krajem Vysočina. Později se stalo zřizovatelem město Havlíčkův Brod a došlo k přestěhování do budovy bývalé ZŠ Rubešova. V roce 2010 vznikl AZ Centrum Havlíčkův Brod – Středisko volného času, kde jsem byl ředitelem 21 let,” uvedl Miloš Kejklíček. Město Havlíčkův Brod investovalo do stavebních úprav budovy AZ Centra nemalé částky. Vznikl tam divadelní sál, kde se pořádají nejen loutková představení, ale i cestopisné besedy.

Miloš Kejklíček byl od mládí velký fanda do elektroniky se zaměřením na výpočetní techniku. O tom se také hovořilo při neformálním povídání při setkání s vedením města.

Starosta Jan Tecl a místostarostové předali Kejklíčkovi drobné dárky, bývalý ředitel pak udělal zápis do kroniky města Havlíčkův Brod: „Děkuji za pozvání při příležitosti rozloučení se s mojí 21 letou kariérou ve funkci ředitele AZ Centra. Ještě jednou děkuji představitelům města za vstřícnost a podporu při společné práci pro obyvatele Havlíčkova Brodu.”

  • Facebook
  • Twitter