Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Večer pro Natálku v České Bělé

/
/
/
457 Zobrazení



Kapela Geneze pořádá v Kulturním domě v České Bělé v sobotu 29. dubna od 19.00 Večer pro Natálku. Benefiční akce je na podporu léčby tříleté slečny Natálky z České Bělé, která od dvou let trpí akutní lymfoblastickou leukemií.

Prospěšnou akci zahájí talentované dívčí duo Malá hudba a uslyšíte líbivou hru na housle a harmoniku. Pak následuje moderátor Radio Beat Pepa Lábus se svou folkovou kapelou Pepa Lábus a SPOL. Následně zahraje havlíčkobrodská stálice Traffic Jam a akci zakončí domácí pořádající kapela Geneze. Vstupné je dobrovolné a veškerý výtěžek půjde na transparentní účet vytvořený pro Natálku: 319131571/0300. Podpořit lze nejen navštívením benefiční akce, ale i zasláním libovolného obnosu na účet. V současné době má Natálka za sebou osm měsíců náročné intenzivní léčby na oddělení dětské onkologie v Brně.

„Doufáme, že se vás sejde co nejvíce a společnými silami podpoříme v sobotu 29. dubna v kulturáku v České Bělé nejen Natálku, ale i celé oddělení dětské onkologie v Brně,“ vzkazuje Adam Karas ze skupiny Geneze. Za uspořádání už třetí dobročinné sbírky pro potřebné, první byla 29. února 2020 a druhá 21. května 2022, patří poděkování všem členům skupiny Geneze: Pavel Cakl (Bořil) – zpěv, kytara, kapelník, Milan Karas (Milda) – baskytara, vokály, Martin Klofáč (Johny) – klávesy, Adam Karas (Ády) – kytara, Jiří Moutelík (Monty) – bicí a Roman Sláma – kytara.

  • Facebook
  • Twitter