Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vánoční večírek stomiků H.B. ILCO

/
/
/
502 Zobrazení



Stomici se ve čtvrtek 7. prosince sešli v hostinci U Palánu v Perknově v Havlíčkově Brodě, aby zhodnotili rok 2023 a také zavzpomínali na začátky klubu, který v Havlíčkově Brodě vznikl 7. února 2017 pod názvem Klub stomiků H.B. ILCO.


„Vítám vás všechny na našem setkání. Chci přivítat hosty ,bývalou předsedkyni Klubu stomiků v Brně Janu Strrnadovou a zástupce firmy CONVATEC Milana Tehlára. K tanci a poslechu nám zahraje kapela Dobrý Ročník. Užijte si dnešní večer. Do roku 2024 přeji všem mnoho zdraví,“ uvedla Gabriela Cyranyová, předsedkyně Klubu stomiků Havlíčkův Brod.
Jana Strnadová pochválila brodský klub stomiků. „Jsem překvapena velkou účastí na dnešní akci. U nás v Brně se bohužel nesetkáváme pravidelně.”
Na setkání promluvil Milan Tehlár – zástupce firmy CONVATEC. „Děkuji za pozvání, chci poděkovat sestřičce Haně Brabcové za její práci v Klubu stomiků H.B.ILCO a neobyčejný přístup k pacientům se stomií. Naše firma dodává pomůcky do sedmi zemí světa. Česká republika je jednou z nich. Nechte si předepsat od lékařů nárok na pomůcky v plné výši a zdravotní pojišťovny je uhradí. Chci popřát všem mnoho zdraví v roce 2024.”
Následoval společný přípitek. Nechyběla tombola a hlavně Mikuláš s Andělem a čerty. Výherci byli překvapeni výhrou v tombole. O občerstvení a vzornou obsluhu se postaral personál hostince U Palánů. Mnoho dobrot bylo z domácí výroby členů Klubu stomiků a hostů. Během večera byla možnost se přihlásit z bohaté nabídky na rekondiční pobyty v roce 2024.
„Klub Stomiků má 44 členů. Na dnešním večírku bylo 23 členů a 19 hostů. Bohužel z důvodů onemocnění se pro neúčast omluvilo dost lidí,” řekla Vendula Vodičková , která měla na starost prezenci.
K dobré náladě a tanci přispěla kapela Dobrý ročník v obsazení: Jiří Drápela – klávesové nástroje, zpěv, Karel Havlíček – kytara, zpěv, Václav Fejt – kytara, zpěv, foukací harmonika, Václav Čtvrtečka – saxofon, Radek Petrlík – baskytara, zpěv, Josef Stejskal – kytara, ukulele, zpěv, Radek Koutný – bicí a Petr Štefáček – zvuk. Určitě všichni účastníci setkání odcházeli domů spokojeni.

  • Facebook
  • Twitter