Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vánoční unplugged koncert se v Havlíčkově Brodě vydařil

/
/
/
1275 Zobrazení



V Klubu Oko v Havlíčkově Brodě se ve středu 25. prosince uskutečnil tradiční koncert skupiny Našrot. Hostem a předkapelou byl Beat Architects.

„Jsme z Přibyslavi a prvotním zájmem bylo hrát drum’n’bass a podobnou taneční hudbu, ale postupem času se ve skladbách objevovaly prvky jazzu, hip-hopu a jiných stylů. Hrajeme vlastní skladby a na vzniku se podíleli všichni členové Beat Architects. Dnes jsme zahráli tyto skladby: Noc, First Sin, Ploužák, Pojď mi hop, P.D., Riders, Popíček, Tiger, Honzikova Cesta,“ uvedl Jakub Šnýdl Beat Architects.
Beat Architects: Jiří Večeřa – DJ + samply, Jan Pácha – kytara, Jakub Šnýdl – saxofon, klarinet, Jiří „Martha“ Dvořák – double bass a Vladimír Šnýdl – bicí.

Po menší technické přestávce nastoupila brodská skupina Našrot. Hned první skladba Flahbacks navodila výbornou atmosféru v hledišti. Následovaly známé skladby například: Snowing In The Desert, I Want To Take You Away From Here, Going To Shamballah, Hej chlapče a další, které většinou najdete na CD: Flashbacks Live Unplugged (nahráno 25. prosince 2014 v klubu Oko) a dále na kompilaci 3CD Back To The Past (vydané v roce 2018 ke 30 letům Našrot). Pamětníky určitě potěšily skladby: Thank You (Led Zeppelin vydáno v roce 1969) a Like a Hurricane (píseň kanadského hudebníka Neila Younga, kterou poprvé vydal v srpnu 1977). Našrot hráli v sestavě: Petr „Hraboš“ Hrabalik – zpěv, akustická kytara, Jiří „Martha“ Dvořák- double bass, Josef „Jouza“ Bárta – bicí a Tomáš „Ceemek“ Hájek – akustická kytara, Luděk „ Ludra“ Novák – housle , saxofon a Martin „Dréza“ Dresler – darbuka.
Návštěvníci v klubu Oko si užívali hudební večer a všichni se těší na vánoční koncert skupiny Našrot a jejich hostů v roce 2020.

  • Facebook
  • Twitter