Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vánoční putování v Jihlavě zná své vítěze

/
/
/
667 Zobrazení



Jihlavské putování s motivem Vánoc skončilo. Od první adventní neděle až do Tří králů si mohli malí i velcí zájemci projít deset stanovišť od Březinek, přes centrum města až po Nový Pávov. Na každém místě na ně čekal lehký úkol, jehož řešení zapisovali do speciální kartičky. Po jejím odevzdání pak každý z nich získal drobnou odměnu – jihlavské jojo.

Hlavní cenu získá deset vylosovaných dětí. Sedm dívek a tři chlapci se mohou těšit mimo jiné na plyšového ježka, komiks nebo powerbanku.
Ze všech zúčastněných bylo vylosováno deset výherců, na které čeká hlavní odměna. „Tu si budou moci vyzvednout na Městském informačním centru na Masarykově náměstí od 13. do 31. ledna,“ upozornila Ivana Hamáčková z městské příspěvkové organizace Brána Jihlavy s tím, že jména výherců jsou zveřejněna na facebookových stránkách Města Jihlavy. Pokud si někdo výhru, kterou je například plyšový ježek, komiks nebo powerbanka, nepřevezme, bude v únoru vylosován náhradník.

Vánoční putování, na kterém se podílel Odbor školství, kultury a tělovýchovy ve spolupráci s moderátorem Milanem Řezníčkem, se těší mezi veřejností velké oblibě. Další putování je proto pro zájemce připraveno také na Velikonoce.

I nadále ale zůstává na části trasy Vánočního putování výzdoba. K vidění je v ulici Leoše Janáčka a v Bukové ulici až do konce ledna.

  • Facebook
  • Twitter