Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vánoční ateliér v Jihlavě

/
/
/
610 Zobrazení



Od středy 2. do pátku 4. prosince se premiérově konal v areálu Integrovaného centra sociálních služeb Jihlava Vánoční ateliér. Na akci klienti denního stacionáře a domova pro seniory Lesnov představili své výrobky. Hosté akce si je mohli nejen prohlédnout, ale také zakoupit.

Vystavované výrobky vznikly v rámci aktivizace. O práci s přírodními materiály a keramickou hlínou je mezi klienty zájem, a je pravidelně zařazována do pestré nabídky aktivit, jak na denním stacionáři, tak v domově pro seniory. Při letošní velmi náročné situaci v sociálních službách o ni byl ještě větší zájem, protože u seniorů došlo opakovaně k přerušení možnosti setkávání se s rodinnými příslušníky a přáteli, a sociální kontakt je pro ně velmi důležitý.
Za tři dny na akci zavítalo desítky hostů. Letošním hitem byli andělé z břízy, kteří se už první den skoro všichni vyprodali. Děkujeme hostům Vánočního ateliéru za zájem o činnost Integrovaného centra sociálních služeb Jihlava, ocenění a podporu práce klientů, a také za dodržování bezpečnostní opatření, která byla u akce nastavena.
Integrované centrum sociální služeb Jihlava poskytuje čtyři registrované sociální služby – pečovatelskou službu, denní stacionář, odlehčovací službu a domov pro seniory. A dále domácí zdravotní péči. O nabízené služby je rok od roku větší zájem. Už dnes organizátoři akce přemýšlí o dalším tématu, které by bylo veřejnosti blízké, a na které návštěvníky v roce 2021 pozvou.

  • Facebook
  • Twitter