Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V úterý pobíhal po dálnici na Vysočině pes

/
/
/
241 Zobrazení



Řidiči byli v úterý 26. prosince odpoledne na dálnici D1 na Vysočině svědky zvláštní události. Na dálnici se objevil pes a běhal mezi vozidly, která pak musela náhle zpomalovat, aby se nestřetla se zvířetem.

„Patnáct minut po třinácté hodině jsme přijali na linku tísňového volání 158 oznámení, že na 157. kilometru dálnice D1 ve směru na Brno běhá mezi jízdními pruhy pes. Pes opakovaně přebíhal mezi směry na Prahu a na Brno a vážně hrozilo nebezpečí nehody. Na místo byly vyslány nejbližší policejní hlídky, a také pracovníci ze střediska údržby dálnice. Psa se ale nedařilo odchytit. Kvůli tomu vznikaly v místě nárazově kolony. Deset minut před půl třetí se psa podařilo na 155,5 kilometru zahnat za plot mimo dálnici. Při této události naštěstí nedošlo k žádnému zranění,“ popsala událost Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

Úvodní foto: Místo pohybu psa po dálnici D1, archiv Policie ČR

  • Facebook
  • Twitter