Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V únoru začíná celková oprava Kyjovské ulice v Brodě

/
/
/
1072 Zobrazení



Jednou z největších letošních stavebních akcí v Havlíčkově Brodě je kompletní rekonstrukce Kyjovské ulice. Opravou projde nejen komunikace, ale i přilehlé chodníky v délce zhruba pěti set metrů.

Povrch komunikace v šířce šesti metrů, kterou doplní kolmá parkovací stání, bude tvořit asfaltobeton, na chodnících a vjezdech k rodinným domům se objeví zámková dlažba. Součástí stavby je i dešťová kanalizace, nové veřejné osvětlení s jedenácti stožáry a sadové úpravy. V rámci stavební akce provede společnost Vodovody a kanalizace Havlíčkův Brod, a. s., přeložku kanalizace.

Plánek situace: www.mapy.cz.

Práce začnou začátkem února a proběhnou ve dvou etapách. Řidiči musí počítat s dopravním omezením.

Termín: 1. února až 16. prosince 2022

  1. etapa – únor – říjen 2022
    Uzavřena bude část komunikace v Kyjovské ulici od křižovatky s Konečnou ulicí po obchvat silnice I/34. Křižovatka Konečná – Kyjovská zůstane průjezdná. Autobusy MHD budou obsluhovat zastávku Kyjovská. Ukončení první etapy je plánováno na říjen 2022
  2. etapa – duben – prosinec 2022
    Dojde k uzavření zbývající části komunikace v Kyjovské ulici od křižovatky s Žižkovou ulicí. Křižovatka Konečná – Kyjovská nebude průjezdná. Autobusy MHD nebudou obsluhovat zastávku Kyjovská, trasa autobusů bude přemístěna do ulice Na Spádu. Ukončení druhé etapy je plánováno na prosinec 2022.

Po celou dobu uzavírky bude možný průchod pěších a přístup k nemovitostem. Příjezd k nemovitostem bude možný vždy po individuální dohodě se stavbyvedoucím podle postupu stavebních prací na staveništi.

  • Facebook
  • Twitter