Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V sobotu se na Vysočině uzavře dálnice v obou směrech

/
/
/
1098 Zobrazení



Ze soboty 7. na 8. dubna dochází k uzavření dálnice D1 v modernizovaném úseku 12 mezi 112. kilometrem – exit Jihlava a 90. Kilometrem – exit Humpolec. Úplná uzavírka v obou směrech bude  probíhat od soboty od 19.00 do neděle do 9.00.

„Auta směřující na Brno budou odkláněna z dálnice D1 na exitu 90 Humpolec a budou  pokračovat po silnici I/34 do Havlíčkova Brodu a poté po silnici I/38 na Jihlavu a na dálnici najedou zpět na exitu 112 Jihlava. Vozidla směřující na Prahu budou odkláněna z dálnice D1 na exitu 112 Jihlava a budou pokračovat po silnici I/38 do Havlíčkova Brodu a poté po silnici I/34 na Humpolec a na dálnici najedou zpět na exitu 90 Humpolec,“ popsala Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

Na bezpečnost a plynulost provozu a odklonění dopravy z dálnice na objízdné trasy budou dohlížet policejní hlídky z Dálničního oddělení Velký Beranov. „Policisté budou také přítomni po dobu uzavírky dálnice na důležitých křižovatkách na objízdných trasách pro případ, že by bylo zapotřebí regulovat zde provoz. V souvislosti s uzavírkou dálnice D1 apelujeme na řidiče, aby dbali pokynů policistů, aby se řídili dopravním značením a po objízdných trasách jezdili opatrně a chovali se ohleduplně, aby nedošlo k žádným mimořádným událostem nebo dopravním nehodám,“ uzavřela tisková mluvčí.

  • Facebook
  • Twitter