Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V Polné zazpívá Markéta Schimmerová Procházková pro Bárku

/
/
/
311 Zobrazení



Farnost Polná pořádá v neděli 22. října benefiční koncert muzikálové zpěvačky Markéty Schimmerové Procházkové, který je věnován na podporu služby nevyléčitelně nemocným Bárka – domácí hospic při Oblastní charitě Jihlava. Koncert se koná v neděli od 17.00 v kostele Nanebevzetí Panny Marie v Polné. Vstupné je dobrovolné.

„Jsme vděční za iniciativu polenské farnosti, která pro nás koncert organizuje,“ uvedla Markéta Brestovská, vedoucí služby Bárka – domácí hospic. „Posláním Bárky je prostřednictvím zdravotní, sociální, psychologické a duchovní podpory umožnit těžce a nevyléčitelně nemocným prožít poslední období svého života doma, v kruhu svých blízkých. Markéta Schimmerová Procházková se před sedmi lety stala naší ambasadorkou, sama si nás vybrala, a my jsme za to moc rádi. Na koncert se už moc těšíme,“ řekla Markéta Brestovská dále.

Markéta Schimmerová Procházková na návštěvě Bárky

Zpěvačka podpořila Bárku – domácí hospic v rámci televizní show Tvoje Tvář má známý hlas. Vyhrála tehdy 4. díl tohoto pořadu a získala tím pro Bárku 25 tisíc korun.

Markéta Schimmerová Procházková vytvořila hlavní ženské role například v muzikálech Tajemství, Rocky, Krysař, Horečka sobotní noci a nezapomenutelná je i jako Constance ze Tří mušketýrů.

Jihlavská rodačka je vítězkou pěvecké soutěže Jihlavský slavík a televizní soutěže Rozjezdy pro hvězdy.

Při benefičním koncertě zazní jak písně autorské, tak od různých interpretů, například od Lucie Bílé nebo Zuzany Navarové.

Speciálními hosty budou Marie Němcová a Petra Sladká. Klavírní doprovod zajistí Petr Ožana.

  • Facebook
  • Twitter