Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V pátek noční Jihlavou

/
/
/
919 Zobrazení



Klub českých turistů, odbor Tesla Jihlava a KČT, oblast Vysočina pořádají v pátek 11. září 31. ročník turistického pochodu Kolem noční Jihlavy po historických pamětihodnostech.

Start je u Domu dětí a mládeže v Brněnské ulici v Jihlavě průběžně od 17.00 do 19.00.
Trasa 7 km vede od Domu dětí a mládeže ke kostelu sv. Jakuba, na hradební parkány, k bráně Matky Boží, do Parku Gustava Mahlera, Věžní ulice, k soše TGM, sokolovně, do parku Keťásek, tunelu, k tenisovým kurtům, na lávku přes řeku Jihlavu, k Památníku královské přísahy, centru Robinson, kostelu sv. Jana Křtitele (Jánský kostelík), k hraničnímu kameni U Jitřenky, do ulice Jiřího z Poděbrad, na historický most přes řeku Jihlavu U Jánů, do parku
Heulos.

Trasa 15 km je shodný s trasou 7 km až k hraničnímu kameni U Jitřenky, pak pokračuje k hlavnímu nádraží ČD, dále do Helenína, Malého Beranova, Kosova, na starý Brněnský most a k Domu dětí a mládeže.

Trasa pro kočárky 5 km vede od Domu dětí a mládeže k bráně Matky Boží, do Parku Gustava Mahlera, Věžní ulice, k soše TGM, k sokolovně, do parku Keťásek, do tunelu, k tenisovým kurtům, na lávku přes řeku Jihlavu, k Památníku královské přísahy, centru Robinson, na historický most přes řeku Jihlavu U Jánů, ke sportovní hale a do parku Heulos.

Cíl je do 22.00 v Domě dětí a mládeže v Jihlavě. Startovné činí 20 Kč.

  • Facebook
  • Twitter