Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V Křižanově na Žďársku našli ve vyhořelém autě mrtvého muže

/
/
/
1228 Zobrazení




Na linku 112 oznámili v sobotu 7. listopadu kolem půl jedenácté v noci svědci požár osobního auta v Křižanově na Žďársku. Policisté po příjezdu zjistili, že se uvnitř nachází mrtvý muž.

„Policisté lustrací v systému evidence vozidel zjistili majitele a od něho získali informaci, že s jeho svolením ve voze přebýval muž bez trvalého domova. Na místo vyjel kompletní výjezd služby kriminální policie a vyšetřování ze Žďáru nad Sázavou. Prvotním prověřováním zjistili, že se s největší pravděpodobností jedná skutečně o padesátiletého muže bez trvalého bydliště. Na místo byl přizván také policejní psovod se psem na vyhledávání akcelerantů hoření. Vyhořelé vozidlo jsme zajistili pro účely trestního řízená. U zemřelého muže byla nařízena soudní pitva,“ popsala Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině, s tím, že si případ k dalšímu prověřování převzali kriminalisté z oddělení obecné kriminality ze Žďáru nad Sázavou.

  • Facebook
  • Twitter