Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V jihlavské knihovně chystají hospodský kvíz

/
/
/
333 Zobrazení



Městská knihovna Jihlava připravila program k akci Březen – měsíc čtenářů. Těšit se můžete například na oblíbený swap, tvořivé odpoledne i Noc s Andersenem.

Jihlavská knihovna se připojila k celorepublikové kampani Březen – měsíc čtenářů, tentokrát s mottem Zpátky do knihoven! Pro zájemce si připravila bohatý program.

Například 13. března se v přednáškovém sále v ulici Hluboká uskuteční tradiční hospodský kvíz v netradičním prostředí. „U nás příchozím sice nenalejeme, ale s prázdnou rozhodně neodejdou. Své čtyřčlenné týmy mohou zájemci přihlašovat na studovna@knihovna-ji.czLiterární hospodský kvíz v netradičním prostředí začíná 13. března v 18 hodin,“ pozvala na akci ředitelka Městské knihovny Jihlava Jarmila Daňková.

Součástí akce Březen – měsíc čtenářů bude i oblíbený swap. Do knihovny můžete donést věc, kterou už nevyužíváte, je ve velmi dobrém stavu a vám je líto ji vyhodit. „Ať už jsou to knihy, stolní hry, hračky nebo oblečení. Dáte tak věcem druhou šanci, někoho potěšíte a třeba si i sami něco odnesete,“ uvedla Jarmila Daňková. Věci, které zbydou, darují pracovníci knihovny charitě. Swap se uskuteční v přízemí hlavní budovy v pátek 24. března od 8 do 18 hodin.

Do akce Březen – měsíc čtenářů se zapojily i pobočky Městské knihovny Jihlava. V úterý 28. března budou mít na pobočce Březinova tvořivé odpoledne, kdy si příchozí vyrobí strom štěstí za doprovodu četby z knihy Slyšíš, jak mluví stromy? O den později ve středu 29. března budou mít jarní tvoření knihovnice na Horním Kosově. Určené je pro maminky s dětmi a součástí bude veselé čtení, hraní a vyrábění.

  • Facebook
  • Twitter