Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V Jihlavě zavedli elektronické třídění u vstupu do nemocnice

/
/
/
789 Zobrazení



Jednoduché a rychlé. To je nový způsob třídění pacientů u vstupu do nemocnice, který zavádí od pondělí 4. května jihlavská nemocnice. Každý pacient už několik týdnů musí u hlavního vchodu do nemocnice zodpovědět několik dotazů týkajících se jeho zdravotního stavu a koronaviru.

Nově jde jednoduše vše udělat přes internet a prokázat se u vstupu do nemocnice potvrzující SMS. Cílem triáže, tedy strukturovaného pohovoru při vstupu do nemocnice, je identifikovat pacienty v riziku kontaktu nebo infekce Covid-19
Nemocnice Jihlava se od pondělí 4. května navrací do běžného režimu. Spouští se operativa a rozjíždějí se odborné ambulance. Znamená to tedy větší množství lidí u vstupu do nemocnice. Aby tam lidé nemuseli čekat, dotazník, který by museli absolvovat v nemocnici, mohou vyplnit jednoduše doma: „Cílem je ušetřit čas pacientům i zdravotníkům. Na naší stránce www.nemji.cz si můžete v pohodlí domova vyplnit dotazník, po jehož zodpovězení Vám přijde SMS zpráva a email. E-mail slouží k informování o dalším postupu a SMS ukážete u vstupu, ta má platnost 24 hodin. Pokud dotazník doma nevyplníte, musíte ho stejně vyplnit na místě se zdravotníkem,“ popisuje vedoucí ICT oddělení jihlavské nemocnice David Zažímal.
Od pondělí 4. května se v jihlavské nemocnici otevírá také druhý vstup do budovy, a to od velkého parkoviště, kam jsou vjezdy z ulice U Cvičiště a od čerpací stanice.

  • Facebook
  • Twitter