Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V Jihlavě zahájí výstavu murálů

/
/
/
469 Zobrazení



Slavnostní vernisáž murálů, které vznikly ve spojení mezinárodního projektu STAR a projektu Our Street of Arts, se uskuteční v pondělí 1. listopadu v 16.00 ve Stříbrném údolí za přítomnosti street artisty Chemise, dětí z dětského domova, paní primátorky a ostatních zástupců města.

Oficiálním partnerem mezinárodního projektu STAR je město Jihlava a projekt Our Street of Arts vznikl za podpory programu Jihlava vzdělává kulturou.

Hlavním cílem projektu, jehož hlavními partnery jsou přední český street artista Chemis a Centrum dokumentárního filmu, je aktivní zapojení dětí ze znevýhodněných sociálních skupin do dění ve společnosti prostřednictvím kultury, konkrétně street artu a přidružených audiovizuálních aktivit.

Murál má dvě části, v jedné se Chemis svým unikátním stylem vyjádřil k tématu Sociální inkluze a v druhé části dostaly slovo samy děti, které pod vedením Chemise vytvořily murál s tématem Problémy našeho světa.

  • Facebook
  • Twitter