Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V Jihlavě se v sobotu zřítilo auto z mostu

/
/
/
481 Zobrazení



V sobotu 30. března se stala před pátou hodinou odpoledne v Jihlavě vážné dopravní nehoda sedmatřicetiletého řidiče vozu Renault Megane, který s autem spadl z mostu.

„Řidič jel po silnici první třídy číslo 38, po vyjetí z přivaděče výjezdem na průmyslovou zónu dostal v zatáčce na mostě s vozem smyk. Auto přejelo do protisměru, následně narazilo do betonového soklu a kovového zábradlí, které vyvrátilo. Vozidlo se zřítilo z mostu a spadlo na cyklostezku a poškodilo kovové zábradlí na obou stranách cyklostezky,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová.
Při havárii se vážně zranil řidič, kterého zdravotnická záchranná služba transportovala letecky do brněnské nemocnice. „Místo nehody policisté ohledali a zadokumentovali. Vzhledem k zdravotnímu stavu řidiče u něho neprovedli dechovou zkoušku, proto zajistili odběr krve. Při nehodě vznikla škoda přibližně za 260 tisíc korun,“ dodala tisková mluvčí. Příčinu dopravní nehody a veškeré její okolnosti policisté šetří.

Místo havárie, archiv Policie ČR
Havarované auto, archiv Policie ČR
  • Facebook
  • Twitter