Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V Jihlavě opět začalo Vánoční putování

/
/
/
512 Zobrazení



V Jihlavě začal další ročník soutěže Vánoční putování. Po celém městě čeká na soutěžící dvanáct vánočně vyzdobených zastavení se soutěžními úkoly. Akce potrvá do pátku 6. ledna 2023.

Na každém z vánočně vyzdobených zastavení Vánočního putování připravili pořadatelé soutěžní úkol, který si účastníci po splnění zapíší soutěžící do příslušného políčka na herním plánu. Vyzvednout si ho mohou na turistickém informačním centru (TIC) v ulici Matky Boží 22 nebo ve Věžní ulici 1.

Po zdolání všech úkolů je potřeba kartičku donést zpět do TIC, kde na všechny čeká malý vánoční dárek. „Pokud chcete vyhrát i některou z deseti velkých cen, vyplňte prosím na herním plánu i část s kontaktními údaji a zaškrtněte souhlas se zpracováním osobních údajů. Losování proběhne v pátek 6. ledna 2023 v 16.00,“ uvedla Lenka Kremláčková z příspěvkové organizace města Brána Jihlavy, která akci pořádá.

Mapa Vánočního putování je součástí herního plánu

Jména vylosovaných výherců budou zveřejněna na facebooku Do Jihlavy a Město Jihlava. Podrobná pravidla Vánočního putování naleznete zde.

  • Facebook
  • Twitter