Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V Jihlavě opět o vzdělávání

/
/
/
516 Zobrazení



Sedmý ročník konference o vzdělávání Jihlava mluví o vzdělávání se uskuteční v sobotu 9. listopadu v jihlavském divadle DIOD. Debaty o smyslu, cílech i metodách současného vzdělávání se zúčastní několik odborníků.

Konference je však určena i široké veřejnosti, její součástí bude například beseda na téma Jak můžeme zlepšit základní školství ve svém městě, ve své škole, ve své třídě?

„První blok odstartují prezentace konkrétních výukových programů a zkušeností ze základních škol, své postřehy budou sdílet ředitel ZŠ Lázní Bohdaneč Jaroslav Jirásko, učitel a školní psycholog R. Čapek, od Jana Kršňáka zazní i příspěvek na téma Digitální technologie, děti a klid člověka. Magdaléna Benešovská organizace Post Bellum představí metodiku výukového programu moderních dějin a socioložka L. Jarkovská přednese poučný a zároveň zábavný stand-up na téma výuky sexuální výchovy,“ sdělila zastupitelka města Jihlavy, spolupořadatelka konference Lenka Mikletičová.

Pro zájemce budou dále připraveny workshopy s praktickými ukázkami výukových metod. „Při besedě budou diskutovat a sdílet své zkušenosti zástupci jak zřizovatelů, tak ředitelů i učitelů základních škol nad tím, jaké jsou možnosti všech aktérů v současných podmínkách přibližovat se společnému cíli, tj. spokojeným žákům, rodičům i učitelům,“ uvedla dále zastupitelka.

Svou účast potvrdil také náměstek primátora města Liberce Ivan Langr, nebo ředitel nadace a platformy Eduzměna Zdeněk Slejška. „Dostatečný prostor bude i na otázky z publika,“ doplnila Lenka Mikletičková.

V průběhu celého dne bude opět připraveno skvělé občerstvení i teplý vegetariánský oběd. Rezervace na konferenci i workshopy lze provést na stránce www.jihlavamluviovzdelavani.cz.

  • Facebook
  • Twitter