Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V Havlíčkově Brodě slavnostně otevřou Krajskou knihovnu Vysočiny pro veřejnost

/
/
/
1300 Zobrazení



Nová budova Krajské knihovny Vysočiny stojí už přes rok, otevřena je a čtenářům své služby nabízí několik měsíců, přesto nebyla dosud pro veřejnost slavnostně otevřena, bránila tomu nastavená protiepidemická opatření, která omezovala setkávání většího počtu lidí na jednom místě, a vhodný termín otevření tak stále odsouvala. Nyní je situace naštěstí příznivější, a tak v pátek 10. září proběhne slavnostní otevření nové budovy knihovny pro veřejnost – Den s knihovnou.


Program celého slavnostního dne bude pestrý a zaměřený na všechny věkové skupiny. Pro všechny zájemce budou probíhat komentované prohlídky knihovny, dostupné budou i prostory, kam se čtenáři běžně nepodívají. Malí návštěvníci si užijí Hrátky pro nejmenší – na dětském oddělení na ně čeká spousta her a skládaček. Pro děti školou povinné a třeba i jejich rodiče je připravena gamebooková hra Cesta kolem světa, která bude probíhat po celé knihovně, a hráči sami rozhodují, jaký bude její průběh. Součástí programu bude také beseda se Stanislavem Havlíčkem, lékárníkem a účastníkem pěti misí s organizací Lékaři bez hranic.
Vstup na všechny akce je zdarma.


Další informace na: https://www.kkvysociny.cz/akce/den-s-knihovnou/.

  • Facebook
  • Twitter