Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V Havlíčkově Brodě byla zahájena demolice zahradních domků

/
/
/
1153 Zobrazení



Zahrádkářská kolonie Na Nebi v Havlíčkově Brodě pod Domovem pro seniory v Reynkově ulici se ve čtvrtek 10. června stala svědkem smutného konce. Začala demolice 33 chatek – zahradních domků. Na demolici bylo vyhlášeno výběrové řízení.

Město Havlíčkův Brod vyzvalo neomezený počet uchazečů k podání nabídky zakázky malého rozsahu na dodavatele stavebních prací Lokalita Na Nebi – demolice. Václav Janoušek vypracoval dokumentaci pro odstranění 33 chatek, demontáž oplocení, úprava zahrady – osetí trávou. V podrobné dokumetaci je vypočtena předpokládaná cena demolice ve výši 2 015 657 Kč bez DPH . Do výběrového řízení se příhlásilo 14 uchazečů. Komise vybrala firmu František Bareš IČO 76082890 se smluvní cenou 1 317 554 Kč včetně daně. Stavební práce budou prováděny od 6.00 do maximálně 18.00.

„Veškeré informace o průběhu a výsledku zadání zakázky malého rozsahu je veřejné a neomezeně přístupné na profilu zadavatele. Předpokládáme, že odstranění staveb bude provedeno do 15. července 2021,” uvedl Josef Beneš, vedoucí odboru rozvoje města Havlíčkův Brod.

  • Facebook
  • Twitter