Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V Havlíčkové Brodě bude Čokoládový festival 2023. Přijďte ochutnat fantastickou čokoládu!

/
/
/
380 Zobrazení



Po tříleté pauze se čokoládový festival vrací do Havlíčkové Brodu. Od čtvrtka 28. do soboty 30. září se v Kulturním domě Ostrov uskuteční Čokoládový festival s kulinářskou přehlídkou a prodejními stánky s čokoládovými delikatesami.

Čokoládový Festival 2023 v pořádá agentura ChrisEvents a je jedinečnou událostí pro všechny milovníky čokolády a cukrovinek, kteří mají chuť se pobavit, pochutnat si a případně se i přiučit vaření s čokoládou.

Návštěvníkům nabídne čtyři hlavní sekce:
Kulinářskou přehlídku, na které šéfkuchaři významných restaurací předvedou své nápadité recepty
Prodejní stánky partnerských organizací
Výstava balonky
Dětský koutek

Program nabízí mnohem víc. „Návštěvníci se mohou těšit na kulinářskou přehlídku šéfkuchaře Marka Váni, který bude připravovat jídla dle zajímavých receptů, například hovězí po burgundsku s čokoládou nebo polévku z červené řepy s malinami a bílou čokoládou. Děti si budou moct připravit sladké dezerty s Václavem (Mr. Vonka). Chybět nebude ani Jana Pavlusková s její famózní marmeládou.

Letos pořádáme zajímavou soutěž: při příležitosti Čokoládového Festivalu jsme pro návštěvníka připravili hru o poklad. Pět klíčů k pokladu bude uschováno do zlatých čokoládových pohárků, které si budou moci zakoupit u vstupu za 30 Kč. Ale pozor, pouze jeden z těchto klíčů otevře truhlu s dárky od našich sponzorů a odměnou 5.000 Kč.

Návštěvníci budou mít možnost ochutnat a zakoupit různé druhy čokolád u více než 30 stánků: ČokoFontana, Kamelie – víno z Francie, Mr. Vonka, Jablíčko, Čo-Xo, Čokoládovna Janek, Chocothopia, Judith sweet art, Kamila Chocolates a mnoho dalších.

Pro děti bude opět připravený stánek s malováním na obličej, nejlepší balonkář v republice Tomáš Okurek a jeho vystoupení, stánek s malováním čokoládou a barevným pískem,“ zve Chris Delattre z pořádající agentury ChrisEvents, s. r. o.

Festival bude ve čtvrtek otevřený od 11.00 do 18.00 v pátek od 10.00 do 18.00 a v sobotu mezi 10.00 a 18.00.

Vstupné činí 90 Kč (60 Kč pro seniory/ 60 Kč pro studenty). Děti do šesti let mají na akci vstup zdarma. Zájemci mohou rovněž soutěžit o volný vstup na HB Čokoládový festival 2023 na www.cokofest.cz.

  • Facebook
  • Twitter