Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V brodském muzeu představí vánoční a novoroční tradice menšin ve městě

/
/
/
298 Zobrazení



Cyklus edukačních programů pro veřejnost nazvaný Muzeum dětem vám a vašim ratolestem přináší v pátek 11. listopadu od 16.00 v Havlíčkově domě v Brodě další událost, tentokrát s názvem Menšiny menším, která navazuje na právě probíhající výstavu Národnostní menšiny na Havlíčkobrodsku a jejich svátky.

„Společně se podíváme do tří zemí, Ukrajiny, Vietnamu a Mongolska a dozvíme se, jaké mají tyto kultury vánoční a novoroční tradice.
V druhé polovině programu čeká na děti kreativní dílna, vyrobíme si koláž, kde pomocí obrázků a jednoduchých textů či symbolů zachytíme své nabyté dojmy z jednotlivých kultur,“ uvedla Vendula Marková, edukátorka muzea.

Součástí programu je i prohlídka výstavy a možnost vyzkoušet si další poznávací aktivity. Délka programu je 60-90 minut a cena 30 korun za osobu. Zájemci si mohou rezervovat místa proveďte prosím na edukator@muzeumhb.cz

  • Facebook
  • Twitter