Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Účastníci zájezdu: Ochotníci z Novoměstska zahajují divadelní sezonu

/
/
/
1042 Zobrazení



Novoměstský ochotnický soubor se opět těší na své diváky. Letošní sezonu zahajuje komedií Účastníci zájezdu podle románu Michala Viewegha. Na diváky čeká řada komických, ale i absurdních situací, překvapivá setkání, letní milostná vzplanutí i divoké prázdninové vášně.

Budou svědky vzájemně se prolínajících mikropříběhů různorodé skupiny účastníků jednoho zájezdu. V autobuse mířícím do Itálie potkají hned několik typických dovolenkových skupin – od zmatených seniorů přes hádající se manžele, typického sukničkáře až po hlasité puberťačky. A je tedy jisté, že při takovém složení nebude nouze o vtipné situace. Chybět nebudou ani legendární hlášky: ­„Vy si z toho děláte srandu, ale jestli se ty hnědý podšálky ztratí, budete muset pít z těch rozpálenejch bílejch. A to se fakt nedá!” A ještě jedna užitečná rada pro diváky: „Takže za prvé – nejsme zvířata, jsme lidi.”

Diváci by neměli čekat žádné dramatické životní zvraty ani žádná zásadní životní rozhodnutí. Nebude se řešit být či nebýt, ale každodenní život úplně obyčejných lidí. Připravit by měli se na vtipně pravdivé nastavení zrcadla – zmatenému dospívání, zmatenému stáří, dětské i stařecké naivitě či dospělácké nabubřelosti. Určitě se pobaví, ale mohou se i zamyslet nad zbytečnostmi, které nás zaměstnávají víc, než by si zasloužily.

Kulturní dům Nové Město na Moravě, vstupné 120 Kč.
25. března v 18.00
26. března ve 14.00 a 18.00
14. dubna v 18.00
15. dubna ve 14.00 a 18.00

Předprodej vstupenek: OBUV D&D KOŽENÁ GALANTERIE Vratislavovo nám., PNEU Komínek. Vstupenky lze zakoupit na místě v Kulturním domě Nové Město na Moravě.

  • Facebook
  • Twitter