Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

U Řečice na Žďársku se dopoledne srazila dvě auta, dva lidé se zranili

/
/
/
291 Zobrazení



K čelnímu střetu dvou osobních aut došlo na silnici u Řečice na Žďársku okolo desáté hodiny dopoledne v pondělí 4. prosince, na místo vyjeli profesionální hasiči z centrální hasičské stanice ve Žďáře nad Sázavou společně s dobrovolnými hasiči z Nového Města na Moravě.

„Při nehodě se zranili dva lidé a skončili v péči zdravotníků, kteří je po nezbytném ošetření na místě události převezli sanitním vozem k dalšímu ošetření do nemocnice. Hasiči provedli na havarovaných vozidlech protipožární opatření, uniklé provozní kapaliny zlikvidovali sorbentem a místo události technicky zabezpečili,“ popsala Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině. Příčina, průběh a veškeré okolnosti dopravní nehody jsou předmětem policejního vyšetřování.

Havarovaná auta v místě nehody, archiv Policie ČR

„Při projíždění táhlé zatáčky dostal řidič s autem smyk vlivem nepřiměřené rychlosti jízdy, ten nezvládl, došlo ke střetu s protijedoucím vozem Peugeot. Při dopravní nehodě se zranili oba řidič. U obou policisté dechovou zkouškou požití alkoholu vyloučili. Při nehodě vznikla předběžně vyčíslená škoda za 400 tisíc korun. Řidič octavie je podezřelý ze spáchání přestupku na úseku dopravy,“ doplnila policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Úvodní foto: Místo havárie u Řečice, foto: HZS Kraje Vysočina

  • Facebook
  • Twitter