Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

U Lísku na Žďársku se při nárazu do stromu zranili tři lidé, policisté hledají svědky

/
/
/
1040 Zobrazení



Žďárští policisté žádají veřejnost o spolupráci při vyšetřování okolností vážné dopravní nehody, ke které ve čtvrtek 23. června u Lísku na Ždársku. V lokalitě Skalského rybníka narazil osmnáctiletý řidič vozu Ford do stromu, při nehodě se jedna osoba zranila těžce a dvě utrpěly lehká zranění.

„Jedna spolujezdkyně byla transportována leteckou záchrannou službou s podezřením na těžké zranění do nemocnice. Do nemocnice převezli záchranáři s těžkým zraněním také dalšího spolujezdce. Řidič byl do nemocnice převezen s podezřením na lehké zranění. Způsobená škoda byla předběžně vyčíslena na částku přes sto tisíc korun. Dechová zkouška, kterou policisté u řidiče provedli, byla negativní. Zjišťování příčin a okolností dopravní nehody je předmětem dalšího šetření.
U dopravní nehody měl zastavit cyklista v bílém tričku, který by mohl policistům poskytnout důležité informace k nehodě a situaci, která jí předcházela. Obracíme se na cyklistu a další případné svědky, aby kontaktovali policii na tísňové lince 158,“ vyzývá policejní mluvčí Jana Kroutilová.

  • Facebook
  • Twitter