Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

U Lidmaně na Pelhřimovsku havarovalo osobní auto, po nehodě shořelo

/
/
/
854 Zobrazení



V pátek 30. října po jedné hodině po poledni havarovalo na silnici spojující Lidmaň a Moraveč na Pelhřimovsku osobní auto. Na místo události vyjeli profesionální hasiči z Kamenice nad Lipou.
„Vůz skončil po nehodě mimo silnici v poli, kde začal hořet. Ve voze cestovali tři lidé, všichni skončili v péči zdravotníků. Zasahujícím hasičům se podařilo požár velmi rychle uhasit,“ uvedla bezprostředně po havárii Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině, s tím, že zásah na místě stále probíhá.
K havárii vyjely také dvě záchranářské posádky zdravotníků, jedné lékařské výjezdové skupiny a vrtulníku letecké záchranné služby. „V péči zdravotníků skončily celkem tři osoby. Dvě z nich byly s lehčím zraněním převezeny do nemocnice v Pelhřimově. Třetí účastník nehody utrpěl zranění těžšího charakteru a byl letecky transportován do traumacentra v Českých Budějovicích,“ doplnil Petr Janáček, tiskový mluvčí Zdravotnické záchranné služby Kraje Vysočina.

  • Facebook
  • Twitter