Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

U Hodějovic havarovalo osobní auto

/
/
/
488 Zobrazení



V úterý 30. března havarovalo okolo druhé hodiny odpoledne u Hodějovic na Pelhřimovsku osobní auto, ve voze došlo k požáru v prostoru zadních sedadel, na místě zasahovali profesionální hasiči z Pelhřimova. Havárie uzavřela na část odpoledne silnici.

„Ve voze zůstala po nehodě zaklíněná zraněná osoba. Hasiči ji museli z vozu vyprostit za použití hydraulického nářadí. Ihned po vyproštění byla předána do péče zdravotníků. Komunikace byla v místě nehody uzavřená. Hasiči provedli na vozidle protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili. Z havarovaného vozu hasiči vyprostili zaklíněného zraněného řidiče za použití hydraulického nářadí. Muž byl letecky transportován do nemocnice. Příčina, průběh a veškeré okolnosti dopravní nehody jsou předmětem policejního vyšetřování,“ uvedla Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině.

Úvodní foto: Zásah hasičů u nehody u Hodějova, foto: HZS Kraje Vysočina

  • Facebook
  • Twitter