Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté hledají muže se psem z Králova kopce u Měřína

/
/
/
637 Zobrazení



Žďárští policisté žádají veřejnost o pomoc při zjištění totožnosti muže na kamerovém záznamu. Muž je podezřelý ze spáchání trestného činu výtržnictví. Případ se odehrál 21. února odpoledne zhruba patnáct minut po čtrnácté hodině v Měříně v místech nazvaných Králův kopec.

„Muž běžel po polní cestě směrem k rybníku Krabašák, při běhu měl s sebou na vodítku psa. Muž pozoroval ženu, která do této lokality chodí pravidelně běhat. Chvíli běžel v určité vzdálenosti za ní, ale pak se zřejmě vydal jinou trasou a na ženu počkal na odpočinkovém místě, které je tvořené dřevěným posezením v lokalitě Králův kopec. Když tato žena probíhala kolem něho, tak měl stažené kalhoty a sexuálně se uspokojoval. Žena z místa utekla,“ popsala Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

Podle informací policistů je muž asi 180 cm vysoký. Oblečený byl do zimní prošívané bundy tmavě modré barvy. Na sobě měl černé sportovní tepláky na běhání a černé sportovní boty. Na hlavě měl pletenou šedou čepici s černým lemem. Pokud se jedná o psa – jednalo se o psa výšky zhruba 60 cm, světlé až bílé barvy, byl krátkosrstý a mohlo se jednat o plemeno podobné rasy jako labrador, případně nějakého křížence. Pes měl tmavý obojek.

„V případě, že by někdo muže na zveřejněném záznamu poznal, případně měl informace k jeho aktuálnímu pohybu, může kontaktovat linku tísňového volání 158,“ dodala Dana Čírtková.

  • Facebook
  • Twitter