Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Týden plný stolního tenisu je tady!

/
/
/
414 Zobrazení



Letošní ročník evropských pohárových soutěží ve stolním tenisu nám opravdu přeje. Tento týden bude pokračovat Liga mistrů i Evropský pohár, v obou soutěžích se představí týmy HB Ostrov Havlíčkův Brod.

V úterý 14. listopadu v 18.00 bude Kulturní dům Ostrov hostit utkání 3. kola Evropského poháru žen. Stolní tenistky HB Ostrov Havlíčkův Brod se v něm utkají se španělským celkem Tecnigen Linares. Odveta ve Španělsku je na programu v neděli 19. listopadu od 12.00 Vítězné družstvo z tohoto dvojzápasu si zajistí postup do čtvrtfinále Evropského poháru!

Ve čtvrtek 16. listopadu se do Kulturního domu Ostrov vrátí Liga mistrů ve stolním tenisu. Od 18.00 se zde uskuteční utkání B skupiny druhá fáze nejprestižnější klubové soutěže v Evropě mezi domácím HB Ostrov Havlíčkův Brod a TTC Neu Ulm. Hvězdami nabitá soupiska německého klubu, který patří k největším favoritům letošní Ligy mistrů, budí obrovský respekt. A jména jako Japonec Tomakazu Harimoto, Švéd Truls Möregårdh, Němec Dimitrij Ovtcharov nebo reprezentant Tchaj-wanu Lin Yun-Ju slibují nevšední podívanou. A je úplně jedno, koho kouč TTC Neu Ulm Dmitrij Mazunov do Havlíčkova Brodu nakonec přiveze… Čtvrteční špičkový zápas Ligy mistrů ve stolním tenisu můžete v rámci přenosu stanice Arena Sport sledovat i na O2.tv!

Hvězdná sestava německého celku TTC Neu Ulm! V jaké sestavě do Havlíčkova Brodu přijede?

Odvetné utkání havlíčkobrodských stolních tenistů s tímto německým gigantem je na programu o tři dny později – v neděli 19. listopadu v 19.00. Můžete být u toho. HB Ostrov pořádá pro své fanoušky autokarový zájezd do Německa. Informace a přihlášky na telefonu: 731 182 919.

Titulní foto: Jaroslav LOSKOT

  • Facebook
  • Twitter