Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Rockový matador z Brodu založil další kapelu

/
/
/
537 Zobrazení



Petr Kletečka, kytarista rockových kapel z Havlíčkova Brodu, v minulosti také pořadatel festivalu Golden Eyes a Stock Dobrohostov, nevydržel po odchodu z pódia před několika lety dlouho odpočívat. Letos se během roku začal rodit nový hudební projekt – skupina Kletyend.

„Silným impulsem k založení Kletyendu byla prohlubující se touha Ivy a Petra Kletečkových po mnoha letech samostatného působení v jiných projektech založit kapelu, ve které budou opět společně veřejně vystupovat,“ píše kapela na svých nových webových stránkách.

Podle Petra Kletečky přišla nabídka, která se neodmítá, zahrát si společně s manželkou na jednom pódiu.
Nová havlíčkobrodská kapela nabízí širší spektrum hudebních žánrů a dlouhou řadu českých i světových hitů, v nichž samozřejmě nechybí skladby oblíbených skupin jednotlivých členů Kletyendu.

Kapela se představila koncem října v klubu Oko v Havlíčkově Brodě na svém prvním veřejném vystoupení. Na konci roku je mohou fanoušci slyšet naživo 25. prosince kulturním domě v Kameni u Habrů na hasičském plese. Příští rok zahrají mimo jiné na dalším ročník festivalu Stock Dobrohost.

Kletyend
Iva Kletečková www.ivakleteckova.cz – zpěv
Zbyněk Andrýzek – baskytara, flétna, zpěv
Tomáš Vodrážka – bicí, akustická kytara, zpěv
Martin Tonar – klávesy, zpěv
Petr Kletečka – elektrická kytara

Úvodní foto: Kletyend, https://kletyend.cz/

  • Facebook
  • Twitter