Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Třetí adventní víkend v Jaroměřicích nad Rokytnou

/
/
/
506 Zobrazení



Třetí adventní víkend probíhal v Jaroměřicích nad Rokytnou stejně jako adventní víkendy minulé – kulturními akcemi. V sobotu 10. a v neděli 11. prosince probíhaly v prostorách jaroměřického zámku vánoční trhy. Po celý de se bylo na co dívat.

Na nádvoří stály prodejní stánky s různým zbožím, také tam bylo vystoupení kejklířů, ve vnitřních prostorách zámku se hrála Furiantská pohádka, probíhaly kostýmované prohlídky zámeckých komnat, v nichž byla nainstalována výstava na téma Vrbnové slaví vánoce a kočovná herna – Sládkovna zaměstnávala malé i velké návštěvníky.

V neděli 11. prosince odpoledne a večer zněl chrám svaté Markéty mohutnými tóny čtyř tenorů s hudebním doprovodem. Dva předvánoční koncerty měly duchovní poselství. Posluchačům své umění předvedli Marian Vojtko, Michal Bragagnolo, Pavel Vítek a Jan Kříž. Úvodní slova ke koncertům měli starosta Jaroměřic nad Rokytnou Jaroslav Soukup a jaroměřický pan farář Tomáš Holcner. Oba dva koncerty zcela chrám sv. Markéty zaplnily.

  • Facebook
  • Twitter