Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Třebíčští policisté žádají veřejnost o pomoc

/
/
/
694 Zobrazení



Třebíčští policisté vyšetřují krádež, ke které došlo na přelomu září a října v Kožichovicích, kde pachatel způsobil škodu asi sedmdesát tisíc korun. Policisté potřebovali zjistit totožnost muže na kamerovém záznamu.

Ke krádeži došlo v noci z pondělí 30. září na úterý 1. října v areálu společnosti ve Žďárského ulici, odkud odcizil pachatel z montážní plošiny elektrický ovladač včetně kabelu.

„Policisté vyhodnotili záznamy z kamer a vyplynulo z nich, že se v dané lokalitě pohyboval muž, jehož totožnost by policisté v zájmu prověřování případu potřebovali zjistit, proto se s žádostí o spolupráci obracejí na veřejnost. Na místo muž přijel a odjel dodávkovým vozidlem.

Žádáme občany, kteří muže na kamerovém záznamu poznají nebo mají informaci o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Policisté uvítají také informace vedoucí ke zjištění majitele dodávkového vozidla, vypátrání odcizeného ovladače nebo jakékoli jiné směřující k objasnění případu,“ uvedla policejní mluvčí Jana Kroutilová.

  • Facebook
  • Twitter