Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Třebíčští baseballisté se vrátili do školy s trofejí

/
/
/
758 Zobrazení



Poslední prázdninový víkend patří v baseballu tradičně velkému mládežnickému turnaji BACK2SCHOOL, který hostí stadiony pražských klubů. Z třebíčských týmů byla letos nejúspěšnější kategorie starších žáků do 11 let, která vybojovala pohár za třetí místo.

Hráč Třebíče Nuclears Tomáš Příhoda byl navíc vyhlášen nejlepším nadhazovačem turnaje. V utkání o bronz porazili starší žáci brněnskou Techniku 15:0.
Mladší kadeti do 13 let suverénně vyhráli základní skupinu. Vůbec se jim ale nepovedlo čtvrtfinále s Technikou Brno, které podlehli smolně v dohrávce utkání o jediný bod. V tu chvíli už mohli obsadit nejlépe pátou příčku, což se nakonec také stalo. Kromě čtvrtfinále třináctiletí zástupci Nuclears všechny své zápasy vyhráli. V závěrečném duelu o páté místo porazili Kotlářku Praha 9:4.
Tým kadetů do 15 let odjížděl na turnaj v pouhých devíti hráčích a v jeho průběhu si dokonce musel kvůli zranění půjčovat hráče z jiných klubů, aby mohl k zápasům regulérně nastoupit. Největší šanci na lepší výsledek měli kadeti v posledním utkání proti Kotlářce Praha, kdy jejich tým doplnili dva spoluhráči z týmu do 13 let. Nakonec ale i tomuto soupeři podlehli 7:14 a na turnaji obsadili osmou příčku.

  • Facebook
  • Twitter