Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Třebíčská fotografka Blanka Hromicová bude vystavovat v kavárně We love Coffee

/
/
/
475 Zobrazení



Třebíčský kulturní spolek Fšem přichystal obměnu fotografické výstavy v kavárně We love Coffee. Od 7. října si budou moci návštěvníci kavárny prohlédnout výstavu fotografky Blanky Hromicové. Výstavu zahájí vernisáž v pátek 7. října v 18.30 a jako hudební doprovod se představí duo Manollo.

Blanku Hromicovou baví focení odjakživa. Inspirují ji spontánní momenty a detaily všedního dne, která sama popisuje jako „to, co oko zahlédne a je jasný, že je to geniální.“ Nejčastěji to pro ni je pohled do okolní krajiny či zajímavý přírodní úkaz. Velikou inspirací je pro ni i její synek, který bývá téměř jediným lidským jedincem zachyceným na jejích fotografiích. Její um doplňuje veliká pokora a nadšení. „Nikdy jsem nepřemýšlela nad tím, co je mým fotografickým snem, co bych jednou chtěla vyfotit. Jsem skromná, stačí mi třeba mlha nad vodou,“ doplňuje fotografka, jejíž díla budou brzy k vidění v kavárně We love coffee. Bude se jednat o deset černobílých fotografií, které budou představeny na páteční vernisáži. Jako hudební doprovod vernisáže se představí kytarové duo Manollo.

Kavárna We love coffee v Hasskově ulici je dlouhodobým partnerem spolku Fšem. Fotografické výstavy, které jsou v posledních dvou letech v kavárně vidění, jsou pod kurátorskou taktovkou spolku. Ten vyhledává a aktivně oslovuje především mladé lokální amatérské fotografy a fotografky. V letních měsících byla k vidění výstava od Marka Pacala a Karolíny Střítecké, tu v pátek 7. října v 18.30 nahradí právě díla Blanky Hromicové.

  • Facebook
  • Twitter