Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Třebíč provádí průzkum v oblasti sociálních služeb

/
/
/
835 Zobrazení



V průběhu dubna a května letošního roku provádí výzkumná agentura Sociotrendy ve spolupráci s třebíčskou radnicí výzkum o sociálních službách. Cílem je zmapovat aktuální stav, potřebu, informovanost a spokojenost v oblasti služeb sociálních a navazujících.

jišťovat se bude například povědomí veřejnosti o existujících službách, jejich hodnocení a potřeby u seniorů, rodin s dětmi, studentů nebo žen v domácnosti.

Do průzkumu se mohou zapojit všichni, buď vyplněním dotazníku na internetu (ZDE), nebo přímo na odboru sociálních věcí, v přízemí budovy Městského úřadu na Masarykově náměstí.

Náměty a názory k této problematice mohou lidé také zasílat na nově zřízenou e-mailovou adresu socialnisluzby@trebic.cz.

Výstupní informace z dotazníku budou podkladem pro stanovení priorit v rámci služeb pro občany a pro další rozvoj v oblasti sociálních služeb a navazujících služeb při tvorbě Střednědobého plánu rozvoje sociálních služeb a služeb navazujících města Třebíče 2019 – 2023. Podrobnější informace poskytne Miroslav Cejpek, koordinátor komunitního plánování a prorodinné politiky města Třebíče.

Výzkumná agentura Sociotrendy (www.sociotrendy.cz) je poskytovatelem komplexních služeb v oblasti

  • Facebook
  • Twitter