Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Třebíč bude desátou zastávkou Recyklojízdy, druhou na Vysočině

/
/
/
967 Zobrazení



Třebíč bude desátou zastávkou týmu Recyklojízda 2018, který se v červnu chystá projet Českou republiku, aby podpořil třídění a recyklaci baterií. Trasa tříčlenné skupinky nadšenců na elektrokolech se poprvé zastaví na Vysočině v Náměšti na Oslavou, do Třebíče cyklisté dorazí v sobotu 16. června, představí se zde v rámci akce Třídění je zábava a dále pak budou pokračovat do Telče. 

Vzkaz do Třebíče od Recyklojízdy: Přijďte si pro krabičku ECOCHEESE

Tým Recyklojízdy se v Třebíči představí v rámci akce Třídění je zábava, která se uskuteční v sobotu 16. června od 10.00 do 14.00 na Karlově náměstí.

Děti i dospělí se mohou těšit na skvělou zábavu. Mohou přijít na infostánky společností ECOBAT, EKO-KOM, ESKO-T, ELEKTROWIN, ASEKOL, DDM a STŘED a zapojit se zde do her, soutěží a kvízů. Mohou si také prohlédnout popelářský vůz. Pro děti bude tetování, skákací hrad, cyklistická jízda zručnosti a další lákadla. Příchozí se mohou také těšit na vystoupení mažoretek CHEERLADIES, taneční vystoupení skupiny MOTUS a taneční vystoupení dětí z DDM.

V 11.30 dorazí i tým Recyklojízdy, který bude příchozím rozdávat designové krabičky ECOCHEESE na třídění použitých baterií v domácnosti.
Recyklojízda je otevřený projekt, a pokud si vedle sběru baterií chce někdo sportovně zdatný užít i společné zážitky, může se k týmu Recyklojízdy připojit a část nebo celou cestu s nimi zdolat na kole či elektrokole.

  • Facebook
  • Twitter