Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Tragikomedie Otec v Třebíči

/
/
/
850 Zobrazení



Městská divadla pražská-Rokoko uvedou ve středu 22. května od 19.00 v divadle Pasáž v Třebíči inscenaci hry současného francouzského dramatika Floriana Zellera Otec. Představení je součástí divadelního předplatného skupiny A.

Dojemná a současně vtipná tragikomedie pojednává o jednom smutném fenoménu naší doby – stařecké demenci. Hra je psaná z pohledu muže, jenž je tímto neduhem postižen. Postava Andrého se snaží neustále bojovat s nepříznivou diagnózou s neveselým výhledem do budoucna, i když je její boj marný. Hlavní roli Andrého, muže, který trpí Alzheimerovou chorobou ztvární Jan Vlasák, který v Anketě 2017 na portálu i-divadlo.cz vyhrál v kategorii Nejlepší mužský herecký výkon jak v redakční, tak i v divácké volbě.

Vstupenky na výše uvedené pořady jsou k zakoupení u pokladny Národního domu, Karlovo nám. 47, Třebíč – tel.: 568 610 013 a na www.mkstrebic.cz přes E-VSTUPENKY.

  • Facebook
  • Twitter