Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Tragická nehoda motocyklisty u Pávova

/
/
/
331 Zobrazení



V pátek 13. října došlo před šestou hodinou večer na silnici I/38 v úseku sjezdu z dálnice u Pávova k vážné dopravní nehodě, po ktéré zemřel řidič motocyklu.

„Čtyřiadvacetiletý řidič vozidla Fiat Ducato jel ve směru od Havlíčkova Brodu a odbočoval vlevo na nájezd na dálnici. V té době přijížděl po silnici ve směru od Jihlavy na Havlíčkův Brod devětačtyřicetiletý řidič motocyklu BMW, a došlo ke střetu. Motocykl se po nárazu odrazil a narazil do stojícího osobního automobilu VW Passat, jehož řidič stál v prostoru křižovatky a dával přednost vozidlům jedoucím na hlavní silnici. Při dopravní nehodě utrpěl motocyklista těžká zranění a byl zdravotnickou záchrannou službou letecky transportován do pražské nemocnice. Ke zranění jiných osob nedošlo. Místo nehody policisté ohledali, zadokumentovali a provedli šetření. U řidičů automobilů provedenou dechovou zkouškou požití alkoholu nezjistili,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová s tím, že řidič motocyklu následně těžkým zraněním podlehl.

„Tragickou dopravní nehodu policisté dále prověřují. Při dopravní nehodě vznikla předběžně vyčíslená škoda za 250 tisíc korun,“ uzavřela Kroutilová..

  • Facebook
  • Twitter