Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Sedm pohárů pro pelhřimovské kickboxery

/
/
/
303 Zobrazení



V sobotu 14. října proběhl v pražské BB Aréně v Letňanech turnaj v kickboxerských disciplínách pro děti a mládež do 23 let. Český svaz kickboxu (ČSK) tento turnaj pojmenoval Kosa Cup, kterého se zúčastnilo více než 150 zápasníků z 25 klubů, a to v celkovém počtu 260 startů v disciplínách pointfighting (PF), lightcontact (LC) a kicklight (KL).

Oddíl Wu-shu Pelhřimov měl své dva zástupce, kteří pod vedením trenéra Martina Dvořáka, vybojovali celkem sedm pohárů vítězů z celkových sedmi startů v pointfightingu (PF), a současně, se všemi vyhranými zápasy, obsadili i 4. místo v celkovém pořadí klubů. Před Wu-shu Pelhřimov byly už jen tři největší kluby, které měli více než 10 závodníků, a kteří měli rovněž své kvality i v jiných disciplínách kickboxu.

Dominik Vaculín, založil sbírku pohárů pelhřimovského oddílu trojitým prvenstvím a výhrou všech zápasů PF mladších žáků, a to ve váhových kategoriích do 42 kg, do 47 kg a nad 47 kg.

Jaroslav Dvořák, pokračoval ve stejném bojovém nasazení v kategoriích PF starších žáků, a to ve váhových kategoriích do 63 kg, do 69 kg a nad 69 kg, kdy pelhřimovskou sbírku rozšířil o další tři poháry a úspěšně ji dokončil svým čtvrtým (pro Wu-shu Pelhřimov už sedmým) prvenstvím v kategorii PF junioři-dospělí do 63 kg.

  • Facebook
  • Twitter