Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Testík pro děti i odložení starých mobilů nabídne krajská knihovna v lednu

/
/
/
398 Zobrazení



Testík pro děti nazvaný Dobrodružství v temných uličkách připravila na leden a únor Krajská knihovna Vysočiny v Havlíčkově Brodě, po celý leden pak mohou zájemci odevzdat v knihovně nepoužívaný mobilní telefon, pro vítěze je připravena poukázka na nákup knih.

Oddělení pro děti a mládež Krajské knihovny Vysočiny si na měsíce listopad a prosinec připravilo pro děti další soutěž o ceny, tentokrát na téma Dobrodružství v temných uličkách. Soutěžící děti zodpoví několik jednoduchých otázek na dané téma. Pokud jim nebudou stačit jejich chytré hlavičky, mohou využít knih a časopisů v knihovně.

V knihovně budou od 1. ledna do 28. února připraveny soutěžní kartičky. Správné odpovědi budou slosovány a vylosovaným výhercům bude předána odměna. Vyplněné testíky mohou děti odevzdávat na oddělení pro děti a mládež. Soutěž je určena dětem od 6 do 15 let (registrovaným dětským návštěvníkům KKV).

P roce se knihovna opět připojuje k soutěži Odlož mobil v knihovně. Díky ní mohou účastníci vyhrát poukázku na nákup knih v hodnotě až 2000 Kč. Stačí přinést starý mobilní telefon a vyplnit soutěžní kupon. A nemusí to být jen jeden mobilní telefon, soutěž není limitována počtem, čím více přístrojů přinesete, tím větší máte šanci na výhru. Sběrné místo je u Centrálního pultu. Soutěž trvá do 31. ledna, vyhodnocení a předání výher proběhne v únoru.

Odlož mobil v knihovně je společný projekt neziskové organizace ASEKOL a Kraje Vysočina a jeho smyslem je rozšíření povědomí o třídění vysloužilého elektrozařízení, které se odbornou recyklací vrací zpět do oběhu.

  • Facebook
  • Twitter