Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Také třetí pondělní havárie na Jihlavsku se zraněním

/
/
/
603 Zobrazení



Okolo poledne došlo u Lesnova na Jihlavsku k dopravní nehodě nákladního auta, která si vyžádala zranění. Na místě zasahovali profesionální hasiči z Jihlavy s cisternovou automobilovou stříkačkou a rychlým zásahovým automobilem.

„Vůz skončil po nehodě převrácený na boku, na silnici se vyspala část převáženého nákladu klád. Zraněnému řidiči poskytli hasiči předlékařskou první pomoc a po příjezdu zdravotníků jej předali do jejich péče.
Na havarovaném vozidle hasiči provedli protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili. Při nehodě došlo k úniku provozních kapalin. Hasiči únik zlikvidovali speciálním sorbentem.

Silnice byla v místě havárie neprůjezdná, probíhalo přeložení klád na náhradní vozidlo. Příčinu, průběh a veškeré okolnosti dopravní nehody vyšetřují policisté. Podle zdravotníků utrpěl řidič kamionu zranění lehčího charakteru a byl k dalšímu vyšetření převezen lékařskou posádkou ZZS KV
na urgentní příjem Nemocnice Jihlava.

  • Facebook
  • Twitter