Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Tajemná stezka rytíře Ignáce v Jaroměřicích nad Rokytnou

/
/
/
443 Zobrazení



Na čtvrtek 28. října připravili pracovníci Městského kulturního střediska Jaroměřice nad Rokytnou Tajemnou stezku rytíře Ignáce. Od 16.30 do 19.30 si zájemci vyzvedávali v turistickém informačním centru plánky a propozice k tajemné stezce.

Každý účastník si mohl přečíst dopis, který zde zanechal rytíř Ignác. Ten se za svého života dopouštěl mnoha zlých skutků, a proto jeho duše nenalezla klidu. Na účastnících stezky tak bylo dopomoci rytíři Ignáci klidu a dokončení úkolu, který si Ignác za svého života dal. Úkolem bylo zmapovat pověsti z různých míst Jaroměřic nad Rokytnou. Návštěvníci tak objevili sedm stanovišť, kde si zaznamenali do svých plánků pověsti, které se k danému místu vážou. Některá stanoviště byla opravdu strašidelná. Cílem cesty byl barokní Špitál, kde návštěvníci obdrželi z rukou ducha rytíře Ignáce zaslouženou odměnu. Příznivé počasí přilákalo okolo pěti set návštěvníků.

  • Facebook
  • Twitter