Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Světový pohár v Novém Městě na Moravě bez diváků, dohlédnou na to policisté

/
/
/
912 Zobrazení



Od čtvrtka 5. do neděle 8. března se v Novém Městě na Moravě uskuteční BMW IBU Světový pohár v biatlonu 2020. Z rozhodnutí Bezpečnostní rady státu ČR nebudou mít na závody přístup diváci, dohlížet na to budou policisté.

„Policisté budou po celou dobu trvání světového poháru dohlížet na bezpečnost a plynulost v dopravě v nejbližším okolí Vysočina Arény a budou zajišťovat veřejný pořádek v Novém Městě na Moravě a jeho okolí, kde jsou ubytováni pořadatelé a sportovní výpravy.

Sportovci a jejich realizační týmy a také novináři se musí do areálu Vysočina Arény v Novém Městě na Moravě v jednotlivé soutěžní dny dopravit a poté zaparkovat svá vozidla, proto v okolí budou dohlížet na plynulost v dopravě hlídky dopravních policistů. Některých komunikací se bude týkat také dopravní omezení. Tyto komunikace budou viditelně opatřeny dopravními značkami,“ uvedla Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

Dopravní omezení se týkají některých vybraných silnic v Novém Městě na Moravě a jeho okolí. Všechny komunikace, kde dojde ke změnám v dopravním značení, budou řádně označeny dopravními značkami.

Úplná uzavírka silnice Nové Město na Moravě – Vlachovice (uzavřeno od autobusové zastávky u nemocnice až po obec Vlachovice. Objízdná trasa povede po trase: Nové Město na Moravě Maršovice – Rokytno – Kuklík – Sněžné – Krátká – Kadov – Fryšava pod Žákovou horou – Tři Studně – Vlachovice a opačně. Veřejná linková osobní doprava projede uzavírkou.

Příjezd na sjezdovku Harusův kopec je zajištěn přes Radňovice a Jiříkovice.

  • Facebook
  • Twitter