Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Světelský Kadlečák hlásí spuštění vleku

/
/
/
1649 Zobrazení




Letošní teplé počasí moc lyžařům nepřeje, většina sjezdovek v nižších polohách funguje pouze díky technickému sněhu a některé dokonce ani vlek nemají v provozu. To ale od tohoto víkendu neplatí pro lyžařský areál Kadlečák ve Světlé nad Sázavou.

Od pátku 24. ledna byl zahájen provoz, lyžuje se pouze na technickém sněhu, ale příznivcům zimních sportů to vůbec nevadí. „Já jsem se to dozvěděla od kamarádky, a tak jsme tu dnes s celou rodinou a moc se nám tu líbí,“ pochvaluje si jedna z lyžařek.
„Moc lidí tu teď není, což je fajn, nemusíme pak dlouho čekat u vleku,“ dodává další slečna na lyžích, která tu učí svoji kamarádku.
Pokud vás nebaví lyžování, tak i to se dá vyřešit. Kraj sjezdovky je totiž zaplněný rodiči s dětmi, které využívají sněhu na bobování a sáňkování.
Na Kadlečáku se lyžuje každý den, takže pokud patříte mezi vyznavače zimních radovánek, určitě této možnosti využijte, dokud to jen počasí dovolí.
Provozní doba
Ponděli až pátek 15.00–20.00
Sobota a neděle 9.00–20.00 + svátky, prázdniny

Po dohodě s provozovatelem je možno vlek zprovoznit i mimo tuto dobu.

Kontaktní telefony: Jaroslav Kaiser, tel: 602 843 456 (zástupce klubu)
Josef Pejchar, tel: 604 360 953 (informace o provozu a stavu sjezdovky)

  • Facebook
  • Twitter