Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Svatý Martin přiveze do Jihlavy jarmark i komedianty

/
/
/
631 Zobrazení



Letošní oslavy svatého Martina v Jihlavě podpoří sbírku pod záštitou jihlavské charity. Zakoupením svatomartinského rohlíčku přispějí lidé na pomoc lidem s mentálním postižením. Letos se oproti tradici koná oslava svatého Martina v Jihlavě na více místech.

Kromě svatomartinského jarmarku, který bude přes den na Masarykově náměstí, chystá Brána Jihlavy doprovodný program v ulicích města na trase průvodu.
A protože je svatý Martin symbolem štědrosti a dobročinnosti, rozrostly se letošní oslavy o sbírku pod záštitou Oblastní charity Jihlava. Zakoupením svatomartinského rohlíčku přispějete na pomoc lidem s mentálním postižením.

Program
Masarykovo náměstí
11.11 Svatomartinský jarmark
Letošní oslavy se rozrůstají o celodenní jarmark, kde bude nejen svařák, ale i celá řada dobrot k pití i snědku. Na trhu nebude chybět textil, šperky, keramika, květinové dekorace, dárkové předměty, dobroty od včel, sladkosti, lahůdky a mnoho dalšího.

15.00 Jazz Bandits

16.00 Funkin Your Soul

18.00 Ohňostroj

18.30 Toot Ensamble

19.30 RockFire Fireshow

20.00 The 6 Fireballs

Svatomartinský průvod z Parku Jana Masaryka

15.00 Čekání na Martina

Vojta Vrtek, Komedianti na káře a sraz průvodu za Kinem Dukla.

17.00 Svatomartinský průvod

Trasa povede od kina Dukla ulicemi Jana Masaryka, Palackého, Benešova, Věžní, Matky Boží, Palackého, Benešova na Masarykovo náměstí.
Na trase průvodu zahrají od 16.30 harmonikář Jirka Hilčer, cimbálovka Tekuté noty a klezmer Ganifim.

Akce se koná pod záštitou primátora statutárního města Jihlavy Petra Ryšky.

  • Facebook
  • Twitter