Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Charitativní koncert pro Jirku v Havlíčkově Brodě

/
/
/
1280 Zobrazení



V říjnu roku 2021 se octil po vážné autonehodě muzikant – trumpetista Jiří Kadlec cizím zaviněním v těžké životní situaci a skončil na vozíku. Nyní se jeho přátelé rozhodli uspořádat charitativní koncert na jeho podporu a pořízení kompenzačních pomůcek.

„Jirka jel traktorem po silnici poblíž Měřína. Z protisměru do něj najel neopatrný řidič. Deset měsíců byl v péči lékařů Fakultní nemocnice Brno, Nemocnice Havlíčkův Brod, Nemocnice Nové Město na Moravě a Nemocnice Třebíč. Měl zlomenou krční páteř, frakturu čelisti, frakturu žeber a pohmožděné plíce. Přes veškerou péči je odkázán na pomoc druhých,“ uvedl Zbyněk Palička, kamarád a kapelník Havlíčkobrodské 12.

Charitativní koncert na podporu a pořízení kompenzačních pomůcek pro Jiří Kadlece se uskuteční v Havlíčkově Brodě v Kulturním domě Ostrov v sobotu 12. listopadu od 15.00. Zahrají dechovky Havlíčkobrodská 12, Rebelka, Leškovanka a Nová Lesanka. „Byl zřízen transparetní účet: 123 – 8518280277/0100, na který je možné posílat příspěvky do 30. listopadu 2022. Přispět lze i přímo na koncertě,“ řekl Zbyněk Palička.

  • Facebook
  • Twitter