Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Svatební veletrh Vysočina po druhé v Havlíčkově Brodě

/
/
/
740 Zobrazení



Druhý ročník Svatebního veletrhu Vysočina proběhne v pátek 4. a v sobotu 5. listopadu v Kulturním domě Ostrov v Havlíčkově Brodě. Záměr pořadatelů vytvořit jeden velký centrální svatební veletrh, který dosud na Vysočině chyběl, se podařil, v letošním roce proběhne po druhé, nabídne snoubencům možnost zařídit vše potřebné pro svatbu na jednom místě.

Po oba dny čeká návštěvníky doprovodný program a tři desítky vystavovatelů, kteří snoubencům profesionálně poradí a připraví pro ně veletržní ceny.
Veletrh představí několik zlatnických dílen, které nabídnou nejen snubní, ale i zásnubní prsteny a další zajímavé šperky. Nebude chybět ani půjčovna vybavení pro domácí svatbu včetně dekorací a světýlek. Návštěvníci zjistí, jak a kde uspořádat svatební hostinu a kam ubytovat svatebčany. S pořádáním větší svatby poradí svatební koordinátorky a svatební agentury.
Snoubenci a jejich blízcí se mohou inspirovat v oblasti svatební a společenské módy. Zjistí možnosti z oblasti gastronomie v rámci služeb jednotlivých resortů, vyberou si svatební dort a cukroví. K vidění budou aktuální trendy ve vazbách svatebních kytic, dámy si nechají poradit s líčením od profesionálních vizážistek.
Svatební salóny předvedou svatební a společenské šaty na několika módních přehlídkách v průběhu celé akce. Svůj termín zkoušky vysněných svatebních šatů si s nimi nevěsty domluví přímo na místě. Lákadlem pro návštěvníky bude světelná show, která může proběhnout i v rámci svatebního večera jako zpestření programu svatby, stejně jako vystoupení kouzelníka.
Pro snoubence je připravena soutěž o svatební cestu do hotelu Zámek Třešť v celkové hodnotě 25 000 Kč. Soutěžící pár, který splní všechny podmínky soutěže, čeká romantický pobyt a postel s nebesy plná růží.
Vstup je na tuto dvoudenní akci zdarma. Veletrh bude otevřen v pátek od 14.00 do 18.00 a v sobotu od 10.00 do 17.00.

  • Facebook
  • Twitter